Veggie Snack – en mellanmålsräddare i vardagsnöden

I annonssamarbete med Knorr

Hörni! Knorr har släppt en ny supernice produkt – och det är den ska vi snacka om idag. Produkten heter ”Veggie Snack” och består av 3 olika vegetariska minimål som är perfekta att ta med i väskan när man ska ut och resa eller att bunkra upp med hemma för de dagar då man vill äta något snabbt framför datorn, t ex i tenta- och uppsatstider. Som jag (tyvärr!) själv är i just nu. 

IMG_2600-2

Veggie snack är alltså som ett matigt mellanmål, fast jag äter den framförallt som en enklare lunch. Nu när jag reser mycket i jobbet är den perfekt att packa ner i väskan eftersom den 1. Inte väger någonting och 2. Har en lång hållbarhet eftersom de inte är kylda. Bra va!

Veggie Snack i 3 smaker

Knorrs ”Veggie Snack” släpps i 3 olika smaker med inspiration från 3 olika matkulturer. Min absoluta favorit är den med indiska linser, kan äta hur många sådana burkar som helst. Nom! 

IMG_2551-2

  1. Indian Lentils

Ganska kryddstark med en smak av ingefära och chili med gröna linser, ris, spenat och tomat. 

  1. Oriental Bulgur

Smak av kanel, ingefära och hela kikärtor, morotsbitar och russin. 

  1. Mediterranean Couscous

En smak av tomat och örter med grönsaksbitar av bland annat zucchini, morot och paprika. 

IMG_2583-2.jpg

Var går Veggie Snack att köpa?

Knorrs Veggie snack går att köpa i de flesta mataffärer som Ica, Willys och Hemköp och brukar gå att finns på den koloniala hyllan (ej den kylda). 

Hur tillagar jag Veggie Snack? 

Att tillaga Veggie Snack är enkelt. Allt du gör är att koka upp 2 dl vatten, hälla upp vattnet i burken över det torra innehållet och vänta 5 minuter. Rör runt och tadaaa! Mat! Ät direkt från burken! 

IMG_2556-2.jpg

Följ mig gärna på Instagram för dagliga uppdateringar, vegoinspiration och enkla recept.