Julklappspaket med mina böcker Käka Grönt och Plåtmat

En månad kvar till julafton idag! Och vad passar då bättre än ett litet julklappstips? Som många av er säkert redan vet har jag tidigare skrivit böckerna Plåtmat och Käka Grönt. I båda böckerna presenterar jag mina ”gröna måltidsmodeller” som syftar till att göra det lättare att laga vegetarisk vardagsmat. Böckerna har sålts i tiotusentals exemplar och blivit översatta till finska – och jag är så glad att ni fortsätter att köpa och använda böckerna.

Nu till jul kommer jag att kunna erbjuda ett julpaket med de båda böckerna. 500 kronor kostar ett paket med 2 signerade böcker, inklusive frakt.

Vill du beställa bokpaketet? Skicka då ett mail till tuvessonskan@gmail.com och skriv där vem boken ska signeras till samt din adress så hör jag av mig med betalningsuppgifter inom kort. Märk ditt mail med ”julpaket”. Paketet finns i en begränsad upplaga, så först till kvarn!

Kommentera