Välkomna på boksläppsfest för Plåtmat!

Hörni! Boken jag arbetade på hela vintern är äntligen här. ”Plåtmat” heter den för den som har missat – och den handlar kort och gott om mat som du tillagar på en plåt i ugnen. Jag ska strax, i ett annat inlägg, berätta mer om den; men idag ska jag prata om boksläppsfesten som jag ska hålla i imorgon fredag 7/9 på hotell MJs.

Klockan 17-21 imorgon är ni alla hjärtligt välkomna att komma förbi hotell Mjs med ingång från Isak Slaktaregatan 7 för att fira att min bok äntligen är här. Jag bjuder på lite plåtmat och lite dryck och det kommer att finnas möjlighet att köpa några kokböcker på plats också. Om ni vill kommer jag såklart även kunna signera era bokexemplar också!

Jag hoppas verkligen att jag kommer att få träffa så många av er som möjligt imorgon. Det är som en AW så det är bara att komma som ni vill, hur många ni vill och gå hem när in vill. KRAM!

Reklam för boken
Om du inte kan komma på festen men ändå vill knipa ett ex går det fint att göra hos Bokus, Adlibris – eller titta in på vilken Akademibokhandel som helst!