
Föreläsningar
- Käka Grönt: En uppsättning nya måltidsmodeller
Jag håller framförallt i min föreläsning ”Käka Grönt” som handlar om mina gröna måltidsmodeller och formler som jag har tagit fram och som är utgångspunkter i mina kokböcker. Formlerna och modellerna fungerar som ett kreativt verktyg för att laga mer vegetarisk mat utan tallriksmodellentänket eller krångliga recept. Rätter baserade på framförallt svenska råvaror i säsong.
Jag har även föreläst om bland annat matsvinn, hållbarhet och gröna matlådor. Jag sätter i vissa fall ihop föreläsningar efter kundens önskemål. Maila mig gärna din förfrågan så ser vi vad vi kan få ihop! Jag har föreläst på såväl företag och organisationer som bibliotek och köpcentrum.
Sponsrade samarbeten
- Instagram @tuvessonskan och/eller bloggen http://www.tuvessonskan.se
- Stories
- Instagramflödet
- Blogginlägg
- Recept
- Livesändning
- Guider
Styling, foto och receptskapande
- Receptskapande till företag/tidningar (tex receptbroschyrer)
- Styling
- Fotografering
Event
- Företagsevent
Gemensam matlagning (t ex kulturhistorisk matlagning, gröna matlådor, nya gröna måltidsmodeller) - Medverka vid events för exempelvis lansering av produkter
Tidigare uppdrag, i urval

Gruyère

Sydostleden, Region Skåne

Simple Feast

In Seasons

Falksalt

Malmö Turism

Skåneleden, Region Skåne
För att få fler att upptäcka de skånska skogarna, och i synnerhet de skånska lederna, gjorde jag i samarbete med Skåneleden en guide till hur du gör för att enkelt komma ut på Skåneleden.

Tartex
Jag fotograferade och stylade en rad bilder till Tartex som jag sedan publicerade på min blogg samt Instagram.

Vegomagasinet
Under 2018 skapade jag en rad olika recept till Sveriges största vegetariska mattidning: Vegomagasinet. Bland annat plåtade jag samt skapade receptet till ett av omslagen.

Garant
Tillsammans med Garant gjorde jag en livesändning på Instagram för att lyfta deras nya formbara färs. Tillsammans lagade vi amerikansk husmanskost, närmare bestämt Sopranos Ziti al Forno.

Mathem
Under 2020 har jag haft ett kontinuerligt samarbete med Mathem där jag har lyft deras utbud genom en rad olika guider. Vi har gått igenom olika sätt att använda frysen på, hur man bygger det perfekta basskafferiet, en guide till bra halvfabrikat samt en genomgång av bra produkter att alltid ha hemma i kylen.

Apetina
Event för Apetina för att presentera deras nya paneerost.

Live Green
Festival i Kristianstad och jag serverade mat på tema ”matsvinn”. Jag lagade bland annat pesto på ”allt”, tortillachips och änglamat.
Kontakt
Vill du jobba med mig? Fyll i formuläret nedan eller maila mig på tuvessonskan@gmail.com