Tuvessonskan till årets Bokmässa!

Imorgon går årets Bokmässa av stapeln och jag har fått den stora äran att i år få medverka både under lördagen och söndagen. Anledningen till att jag är där är givetvis då jag i höst är aktuell med min första bok ”Plåtmat – Grönt i en långpanna” som Norstedts förlag ger ut. 

Jag kommer under de båda dagarna att laga mat från boken på mat- och livsstilsscenen och givetvis blir det en storfavorit – halloumipytten med äppel- och senapskräm. Alla som kommer och tittar får smaka på maten efteråt! Efter matlagningen kommer jag att signera böcker – och jag hoppas givetvis på att få träffa så många som möjligt av er där!

Vill du köpa ett ex av boken går den att hitta i butik på bland annat Akademibokhandeln, Papercutshop i Stockholm, Ica maxi samt Bokus och Adlibris. Just nu är boken tillfälligt slutsåld (!) på nätbokhandlarna men beräknas vara tilltryckt igen inom kort, ungefär i början på vecka 40. 

tuvessonskan till årets bokmässa

Följ mig gärna på Instagram för dagliga uppdateringar, enkla recept och vegoinspiration.