Brynt Smör – nu sista chansen att förbeställa signerade exemplar!

Inlägget är reklam för min nya kokbok och innehåller annonslänk till Bokus

Det är förmodligen redan många av er som har sett att jag inom någon liten vecka släpper min nya kokbok, Brynt Smör: En kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstag. En bok där jag har samlat mina bästa recept och tips där jag använder världens godaste grej, brynt smör, som smaksättare fördelat i kapitlen brunch hela dagen, middag, dessert och plock. Recept som italiensk ricottakaka, min variant på tortelloni med brynt valnötssmör, pasta alfredo, ricottatoast med blåbär i brynt smör, kartoffelmad med det hele! Massa goda grejer alltså!

Och eftersom det rådande världsläget har gjort att mässor, signeringar och liknande har blivit inställda har man nu istället möjligheten att beställa signerade exemplar genom Bokus. GÖR HEMSKT GÄRNA DET! Om ca 1 vecka åker jag och signerar varenda exemplar – och den här gången skickar vi även med lite merch som bokens formgivare, Stefan Fält, har gjort.

199 pix kostar boken i alla fall! Förbeställ den hemskt gärna signerad. Det betyder SÅ mycket för mig ska ni veta. Är så glad att få dela allt det här med er. 15 oktober kommer den alltså! Då blir det digital releasefest!

Kommentera